Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο Revestio

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα «άνοιξε» τις πόρτες του τον Μάιο του 2017, με αντικειμενικό σκοπό να ανατρέψει τα δεδομένα στο retail του ρούχου, ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας για μόδα, ξεχωριστά και με μοναδικό τρόπο.

Η ομάδα μας αποτελείται από ένα σύνολο έμπειρων και εξειδικευμένων ανθρώπων στο χώρο της μόδας και του εμπορίου. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις νέες τάσεις και ψάχνουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας. Διατηρούμε χρόνιες συνεργασίες με προμηθευτές του εξωτερικού και εισάγουμε για εσάς την «έμπνευση» με τα πιο
hot κομμάτια της αγοράς.  Συνδυάζοντας ποιότητα ,οικονομία, αλλά  και με σεβασμό απέναντι σε κάθε γυναικεία απαίτηση, δημιουργήσαμε ένα e-shop που είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη.

Γνωρίζουμε πως η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και επιθυμεί να αισθάνεται έτσι, λαμβάνοντας το θαυμασμό από όλους για το απαράμιλλο στυλ της.  Κατανοούμε παράλληλα ότι οι δυσμενείς  αλλαγές που επήλθαν τα τελευταία χρόνια στο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον, την ανάγκασαν να περιορίσει τις αγορές της και να προσαρμόσει  τις  ανάγκες της  σε πιο οικονομικά συμφέρουσες λύσεις.

Παρ΄ όλα αυτά, εξακολουθεί να αναζητά πάντα το τέλειο
outfit, που θα είναι όμως προσαρμοσμένο στις δικές της επιθυμίες και τα δικά της κριτήρια επιλογής. Ένα outfit, που όχι μόνο θα αναδείξει το στυλ και το σώμα της, αλλά θα «ταυτιστεί»  με το ταμπεραμέντο της , θα υπογραμμίσει τη μοναδικότητά της και θα είναι ικανό να τη βγάλει «ασπροπρόσωπη» στην εκάστοτε περίσταση και στους χιλιάδες ρόλους  που αναλαμβάνει καθημερινά.

Τέλος, πιστεύουμε ότι η σύγχρονη
fashionista εμπνέεται από οίκους μόδας, αλλά δημιουργεί τα πιο in-fashion look μόνη της. Διαθέτει την ικανότητα να αναγνωρίζει τα δυνατά της σημεία και αυτά που την κολακεύουν και δημιουργεί θεαματικά σύνολα, ακόμα και με τα πιο απλά ρούχα. Η δυναμική γυναίκα φροντίζει τον εαυτό της και επιμελείται την εμφανισή της, ορίζοντας την ταυτότητά της.

Με αφορμή αυτά τα δεδομένα, αναπτύξαμε ένα νέο, καινοτόμο site. Παρέχουμε όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα και την προσκαλούμε να αφήσει την φαντασία της ελεύθερη, απαλλάσσοντάς την από τους περιορισμούς σε μεγέθη, ηλικία, στυλ και τιμές, εξυπηρετώντας έτσι όλα τα γούστα!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της
Revestio.com