Τρόποι Πληρωμής

1. Μετρητά / αντικαταβολή

Εάν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, η εξόφληση της παραγγελίας σας θα γίνει στο χώρο σας με την παραλαβή των προϊόντων. Αφού παραλάβετε και ελέγξετε την παραγγελία σας, θα δώσετε το αντίτιμο της αξίας της σε μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier.
Σημαντικό: Η επιλογή της αντικαταβολής ακυρώνεται αυτόματα αν υπάρξει κατάχρησή της από τον πελάτη. Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση θα γίνεται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής ή PayPal.
Για διευκρινήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 215 535 1200.


2. Πιστωτική, Χρεωστική και Προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners (Ασφαλής Διαχείριση μέσω Alpha Bank)

Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.
Ασφάλεια: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης  256-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


3. PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε και μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας πληρωμών PayPal. Θα μεταφερθείτε προσωρινά στην ιστοσελίδα του PayPal όπου θα καταχωρήσετε με ασφάλεια τα στοιχεία του λογαριασμού σας. To revestio.com δεν έχει καμία πρόσβαση στον λογαριασμό σας, παίρνει μόνο την έγκριση ή την απόρριψη της συναλλαγής από το PayPal.

Σημαντική σημείωση


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με την συμπλήρωση 2 (δύο) απαράδοτων πακέτων η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης πραγματοποίησης παραγγελίας με χρήση αντικαταβολής. Ο πελάτης θα μπορεί να προχωρήσει σε παραγγελία με πιστωτική/χρεωστική ή PayPal.