Επιστροφές & Αλλαγές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή/αλλαγή προϊόντος που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.
Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ACS courier, δηλώνοντας χρέωση παραλήπτη και εμείς αφαιρούμε 2,90€ από το ποσό που πρόκειται να σας επιστρέψουμε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία courier με δική σας χρέωση.
Η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει είτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό (θα πρέπει να μας αποστείλετε τράπεζα, IBAN & ονοματεπώνυμο δικαιούχου), είτε στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι για χρήση στην επόμενη παραγγελία σας (τα χρήματα αφαιρούνται αυτόματα από το σύνολο της επόμενης παραγγελίας).


Προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:

1. Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί αυστηρά εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.

2. Επικοινωνία στο: 215 535 1200 ή αποστολή email στην διεύθυνση returns@revestio.com.

3. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του (οι οποίες δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί από το προϊόν ή να έχουν κακοποιηθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο).

4. Για λόγους υγιεινής εξαιρούνται από τις αλλαγές / επιστροφές τα μαγιώ.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι δεν πραγματοποιούνται κρατήσεις παραγγελιών/προϊόντων προς αναμονή επιστροφών.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο των δεκατεσσάρων (14) ημερών η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή. Επίσης η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για αποστολές που έχουν γίνει από τον πελάτη με άλλον τρόπο εκτός από τον ενδεδειγμένο από την εταιρεία.