Όροι Χρήσης

Όπως χρησιμοποιείται στο παρόν, οι όροι "εσείς" και "χρήστης", νοούται ως ο κάθε επισκέπτης του δικτυακού τόπου. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους χρήσης. Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους όρους χρήσης παρακάτω. Οι παρόντες όροι χρήσης υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση, ανα πάσα στιγμή και κατά την κρίση της εταιρείας. Οι τροποποιήσεις των παρόντων όρων χρήσης θα αναρτώνται σε αυτή την ιστοσελίδα. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους χρήσης, παρακαλούμε μην συνεχίσετε την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα (revestio.com).
 
Όροι Χρήσης


Η χρήση της ιστοσελίδας (revestio.com), περιήγηση και αγορές, προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των κάτωθι όρων χρήσης από τον χρήστη, οι οποίοι είναι μονίμως  προσβάσιμοι, καθ' όλη τη διάρκεια της πλοήγησης και χρήσης της ιστοσελίδας μας (revestio.com). 

Διαθεσιμότητα ιστοσελίδας (revestio.com)


Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη συντήρηση και διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας (revestio.com)  και του περιεχομένου της. Μπορεί ωστόσο, ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, να διακόψει τη λειτουργία της, προσωρινά ή οριστικά ή να μεταβάλλει το περιεχόμενό της. Σε περίπτωση οριστικής διακοπής της λειτουργίας της, μπορείτε πάντοτε να επικοινωνείτε για τυχόν εκκρεμότητες με τη διεύθυνση της εταιρείας μας TEXTILWORLD ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Ε.Ε ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 294 και τηλ. 215 535 12000". Η εταιρεία TEXTILWORLD ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Ε.Ε  έχει αριθμό Μητρώου Προμηθευτών: Γ.Ε.Μ.Η 122579901000

Περιεχόμενο ιστοσελίδας (revestio.com) 
 
H εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το περιεχόμενό της να περιλαμβάνει πλήρεις, έγκυρες, ακριβείς και σαφείς πληροφορίες. Η ιστοσελίδα μας (revestio.com) περιλαμβάνει κατάλογο προϊόντων και υπηρεσιών, τις οποίες μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει κατά την ελεύθερη κρίση και βούλησή του. Σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούται ο χρήστης να προβεί σε οποιαδήποτε πράξη.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την νομιμότητα και εγκυρότητα άλλων ιστοσελίδων, στις οποίες παραπέμπει ή από τις οποίες παραπέμπεστε σε αυτή,  μέσω συνδέσμων (links) ή banners.


Preloved/Second hand ενδύματα

-> Τi είναι preloved. <-

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Τόσο η ιστοσελίδα (revestio.com) όσο και το λογισμικό και το περιεχόμενό της, αποτελούν αντικείμενο πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας της εταιρείας μας, εφαρμόζονται δε, πλήρως οι προστατευτικοί κανόνες του εθνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου.

Στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας (revestio.com) περιλαμβάνονται ενδεικτικά: εμπορικά σήματα, λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα, επωνυμίες, εικόνες, κείμενα, φωτογραφίες, σχέδια και υποδείγματα, γραφικά, λογισμικό, ιδιοκτησίας της εταιρείας μας, εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά για συγκεκριμένα δικαιώματα τρίτων. Απαγορεύεται, ρητά και αυστηρά, κάθε χρήση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, παραποίηση ή απομίμησή τους, με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη ρητή και έγγραφη άδεια της εταιρείας μας, καθώς και κάθε πράξη αθέμιτου ανταγωνισμού. Το ίδιο ισχύει για τα δικαιώματα τρίτων, που μπορεί να αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας (revestio.com).
Εμπορικά σήματα ή διακριτικά γνωρίσματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα (revestio.com) της εταιρείας μας, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία τους, οι οποίοι και φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Η χρήση της ιστοσελίδας μας (revestio.com) από τους πελάτες δεν σημαίνει, σε καμία περίπτωση, εκχώρηση των δικαιωμάτων της εταιρείας επί του περιεχομένου και της ιστοσελίδας, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως άδεια χρήσης των σημάτων, διακριτικών, λογοτύπων, σχεδίων, δημιουργιών και λοιπών εν γένει δικαιωμάτων της πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.
O χρήστης μπορεί να αποθηκεύει, εκτυπώνει και προβάλλει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (revestio.com) μόνο για προσωπική του χρήση.

Απαγορεύεται στους χρήστες να δημοσιεύουν, επεξεργάζονται, τροποποιούν, παραποιούν, αλλοιώνουν, διανέμουν, μεταπωλούν, μεταβιβάζουν, εκμισθώνουν, μεταφέρουν, φορτώνουν, αντιγράφουν ή με οποιονδήποτε τρόπο αναπαράγουν, αναμεταδίδουν ή αναδημοσιεύουν, σε οποιαδήποτε μορφή, οποιοδήποτε περιεχόμενο ή αντίγραφα του περιεχομένου που παρέχεται σε αυτούς ή που εμφανίζεται σε αυτήν την ιστοσελίδα (revestio.com), ούτε επιτρέπεται να δημιουργούν παράγωγη εργασία ή να χρησιμοποιούν αυτό το περιεχόμενο σε σύνδεση με οποιαδήποτε εταιρεία ή εμπορική επιχείρηση, ούτε να παραπλανούν, με οποιονδήποτε τρόπο, το κοινό σχετικά με τον πραγματικό φορέα του περιεχομένου της ιστοσελίδας (revestio.com).

Ειδικότερα, δημιουργία σύνδεσης (link) είναι δυνατή μόνο με την αρχική μας σελίδα (homepage), και μόνον εφ' όσον γίνεται με νόμιμο τρόπο, δεν θίγει την φήμη και υπόληψη της εταιρείας μας, δεν επιδιώκεται να αποκομισθεί ωφέλεια από αυτήν και δεν γίνεται με τρόπο που να υπονοεί οποιαδήποτε μορφής σχέση, συνεργασία ή έγκρισή μας ή να προκαλεί σύγχυση στο κοινό ως προς τον πραγματικό φορέα της ιστοσελίδας (revestio.com)  και την προέλευση των προϊόντων από την εταιρεία μας. Απαγορεύεται η δημιουργία link από ιστοσελίδα που δεν σας ανήκει. Η εταιρεία μας διατηρεί πάντοτε το δικαίωμα να ανακαλέσει την άδεια δημιουργίας συνδέσεων, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.

Επιστροφές / Αλλαγές


Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή/αλλαγή προϊόντος που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.
Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ACS courier, δηλώνοντας χρέωση παραλήπτη και εμείς αφαιρούμε 2,90€ από το ποσό που πρόκειται να σας επιστρέψουμε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία courier με δική σας χρέωση.
Η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει είτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό (θα πρέπει να μας αποστείλετε τράπεζα, IBAN & ονοματεπώνυμο δικαιούχου), είτε στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι για χρήση στην επόμενη παραγγελία σας (τα χρήματα αφαιρούνται αυτόματα από το σύνολο της επόμενης παραγγελίας).


Προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:

1. Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί αυστηρά εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.

2. Επικοινωνία στο: 215 535 1200 ή αποστολή email στην διεύθυνση returns@revestio.com.

3. Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του (οι οποίες δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί από το προϊόν ή να έχουν κακοποιηθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο).

4. Για λόγους υγιεινής εξαιρούνται από τις αλλαγές / επιστροφές τα μαγιώ.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι δεν πραγματοποιούνται κρατήσεις παραγγελιών/προϊόντων προς αναμονή επιστροφών.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο των δεκατεσσάρων (14) ημερών η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή. Επίσης η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για αποστολές που έχουν γίνει από τον πελάτη με άλλον τρόπο εκτός από τον ενδεδειγμένο από την εταιρεία (acs courier).

Ευθύνη εταιρείας για την λειτουργία της ιστοσελίδας (revestio.com)

Η εταιρεία διαθέτει στο ευρύ κοινό την ιστοσελίδα της (revestio.com), καλώντας το να μην την επισκέπτεται αν δεν εμπιστεύεται τη λειτουργία ή το περιεχόμενό της.
Οι χρήστες της ιστοσελίδας (revestio.com)  οφείλουν, σε κάθε περίπτωση, να χρησιμοποιούν λογισμικό προστασίας από ηλεκτρονικούς ιούς.
Οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη προκληθεί στους χρήστες, άμεσα ή έμμεσα, από τη χρήση της ιστοσελίδας (revestio.com) δεν γεννά αστική ή ποινική ευθύνη της εταιρείας μας, εκπροσώπων ή προστιθέντων αυτής. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται ούτε στην περίπτωση που ο πελάτης θεωρεί το περιεχόμενό της υβριστικό, συκοφαντικό, προσβλητικό ή βλάσφημο.

Πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών


Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ.φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage
 

Εμπορικά σήματα

revestio, REVESTIO (λογότυπα), και όλα τα σχετικά ονόματα, λογότυπα, ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών, σχέδια και συνθήματα είναι εμπορικά σήματα της revestio ή των θυγατρικών της ή των δικαιοπαρόχων. Αυτά τα σήματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της revestio. Όλα τα άλλα ονόματα, εμπορικά σήματα και τα σήματα που χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης μόνο και είναι τα εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.


Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία

Οι παρόντες Όροι χρήσης διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και σε περίπτωση που ανακύψει οποιοδήποτε ζήτημα αναφορικά με αυτούς, αποκλειστικά αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια της Αθήνας, στην Ελλάδα.