Τι είναι Preloved;

Τι είναι το preloved ρούχο; Preloved ρούχο, όπως άλλωστε το λέει και το ονομά του, είναι το προαγαπημένο ρούχο. Είναι εκείνο το ρούχο που αγόρασες κάποτε γιατί το «ερωτεύτηκες» με την πρώτη ματιά στο τάδε κατάστημα. Εκείνο το ρούχο που κάποιος σου έφερε δώρο ή ακόμα και εκείνο το ρούχο που φόρεσες μια - δύο φορές, σε συνόδευσε σε πολύ αγαπημένες σου στιγμές, αλλά τώρα θέλεις να ανανεωθείς και είπες να κάνεις χώρο στη ντουλάπα σου, δωρίζοντάς το. Preloved ρούχα είναι εν ολίγοις, τα ρούχα που μεταχειρίστηκαν ελαφρώς και με αγάπη από τρίτους, αλλά παραμένουν σε εξαιρετική κατάσταση, σχεδόν σαν καινούρια και μπορούν να αγαπηθούν τώρα από εσένα!

Γιατί να εμπιστευτείς τη Revestio για τις αγορές σου; Για δυο βασικούς λόγους:

Πρώτον, είναι επώνυμα ρούχα σε εξαιρετική κατάσταση και τα οποία μπορείς να αποκτήσεις χωρίς να επιβαρύνεις ιδιαίτερα την τσέπη σου. Συγκεκριμένα, σου παρέχουμε μία τεράστια ποικιλία ρούχων, ώστε να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν και που καλύπτουν στο έπακρον τις ανάγκες σου. Διατηρώντας πολυετείς συνεργασίες με μεγάλους οίκους διαλογής ενδυμάτων του εξωτερικού, εισάγουμε μόνο τα καλύτερα και τα πιο in-fashion ρούχα. Επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια και με άριστη διαχείριση στη διαλογή και την επεξεργασία τους, προκειμένου να διασφαλίσουμε για εσένα την υψηλότερη ποιότητα.

Δεύτερον, με ενισχυμένη την κοινωνική μας ευαισθησία απέναντι στους συνανθρώπους μας, συνεργαζόμαστε με οργανωμένους κοινωνικούς φορείς και προσφέρουμε ένα ρούχο για κάθε πώληση σε κάποιον άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Παράλληλα, δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας, να προτείνουν οι ίδιοι τον κοινωνικό φορέα που θα ήθελαν να ενισχύσουμε με την αγορά τους, στέλνοντάς μας email στο info@revestio.com .