Τι είναι Stock / Outlet;

Stock και Outlet καταστήματα: δύο όροι που τα τελευταία χρόνια ακούμε συχνά όταν πρόκειται για έξυπνες και οικονομικές αγορές και μάλιστα τείνουμε να τους θεωρούμε ταυτόσημους, αλλά στην πραγματικότητα διαφέρουν!

 

Ο όρος stock, αναφέρεται σε καταστήματα που εμπορεύονται λιανικώς αποθέματα προϊόντων παλαιών  ετών ή ελαφρώς ελαττωματικά( ελαττωματικό φερμουάρ, κουμπί κλπ, ελαττώματα δηλαδή που επιδιορθώνονται πολύ οικονομικά και εύκολα από τον αγοραστή) και τα οποία, είτε είναι δικά του, είτε τα έχει προμηθευτεί από άλλες εμπορικές επιχειρήσεις.

 

Ο όρος outlet αντιθέτως, αναφέρεται σε κατάστημα που είναι απαραιτήτως πρατήριο επώνυμης επιχείρησης (εμπορικής ή μεταποιητικής) και πωλεί  λιανικώς δικά της είδη και όχι τρίτων επιχειρήσεων.

 

Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για εμπορεύματα αντίστοιχης ποιότητας υλικών και υφασμάτων με εκείνων  των κοινών, εμπορικών καταστημάτων, όμως σε πολύ πιο χαμηλές τιμές. Είναι δηλαδή, μαγαζιά στα οποία οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν με πολύ λίγα χρήματα, κομμάτια υψηλής ποιότητας, διαχρονικά ή και μοντέρνα, για τα οποία σε άλλες περιπτώσεις θα έπρεπε να ξοδέψουν μία μικρή περιουσία.

 

Γιατί να εμπιστευτείς τη Revestio για τις αγορές σου; Για δυο βασικούς λόγους:

Πρώτον, είναι επώνυμα ρούχα σε εξαιρετική κατάσταση και τα οποία μπορείς να αποκτήσεις χωρίς να επιβαρύνεις ιδιαίτερα την τσέπη σου. Συγκεκριμένα, σου παρέχουμε μία τεράστια ποικιλία ρούχων, ώστε να επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν και που καλύπτουν στο έπακρον τις ανάγκες σου. Διατηρώντας πολυετείς συνεργασίες με μεγάλους οίκους διαλογής ενδυμάτων του εξωτερικού, εισάγουμε μόνο τα καλύτερα και τα πιο in-fashion ρούχα. Επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια και με άριστη διαχείριση στη διαλογή και την επεξεργασία τους, προκειμένου να διασφαλίσουμε για εσένα την υψηλότερη ποιότητα.

Δεύτερον, με ενισχυμένη την κοινωνική μας ευαισθησία απέναντι στους συνανθρώπους μας, συνεργαζόμαστε με οργανωμένους κοινωνικούς φορείς και προσφέρουμε ένα ρούχο για κάθε πώληση σε κάποιον άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Παράλληλα, δίνουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας, να προτείνουν οι ίδιοι τον κοινωνικό φορέα που θα ήθελαν να ενισχύσουμε με την αγορά τους, στέλνοντάς μας email στο info@revestio.com .